Grietje van der Meulen

Motivator

Grietje geeft meer dan 15 jaar les op het VMBO tot het gymnasium. Samen met Bert is ze hiernaast sinds 2017 in Spanje het avontuur en de uitdaging aangegaan haar kennis op gebied van begeleiding en haar passie voor sport te combineren tijdens de actieve vakanties al Van Dam outdoor. Ook is ze zelf actief outdoorsportster op vele gebieden waaronder Adventure racing. Ze is in het bezit van de benodigde certificaten en de diploma's op dit gebied, zoals onder andere: Klimvaardigheidsbewijs outdoor-voorklimmen en kliminstructeur. En sinds 2022 de organisator en teamcaptain van Team Van Dam outdoor.

ERVARING
MOTIVEREN
ORGANISEREN
English
Nederlands
Spaans

Bert van Dam

Navigator

Bert, mede eigenaar Van Dam outdoor, gaf meer dan 6 jaar trainingen en clinics op het gebied van outdoor-sport. Hieronder vallen onder andere survival training en mountainbike clinics voor zowel volwassenen als jongeren. Voor beiden is hij in het bezit van de benodigde certificaten. Dit zijn onder andere: survivaltrainer, MTB-trainer, klimvaardigheidsbewijs outdoor-voorklimmen en kliminstructeur. Al deze disciplines beheerst hij zelf ook. En ook hij is verknocht aan het adventure racing waarin al deze vaardigheden terugkomen. En in team Van Dam outdoor zal hij als sterke fietser en navigator met name zijn rol oppakken.

Ervaring
Mountainbiken
Survival
Navigator
English
Nederlands

Jelle van der Velde

Ervaren rot in het vak

De meest ervaren speler. Hij die ons allen in aanraking bracht met het adventure racing. Meer dan 10 jaar geleden startte hij samen met zijn Maaike (en nog 2 leden) aan de eco challenge. Dit is een begrip in adventure racing. En na deze legendarische wedstrijd volgden er vele, vele wedstrijden over de gehele wereld! Nu is hij het teamlid die ons leidt in onze nieuwe uitdagingen van het adventure racing. Als coach en navigator is hij een belangrijke coach voor en tijdens de wedstrijden.

ERVARING
Navigeren
Coach
English
Nederlands

Metske Kooistra

man van het detail

It mat sa en oars net. Onze man van het detail, die niet enkel de rode draad vast houdt, en met name in de organisatie van alle spullen een gouden rol heeft. Verder heeft hij het talent dat alle sporten waarmee hij in aanraking komt direct wel redelijk beheerst. Ook een erg handige eigenschap in het adventure racing aangezien er van alles op je pad kan komen.

Ervaring
Organiseren
Teamspirit
English
Nederlands

Piet Mulder

navigator

Onze alleskunner! De pipi uitspraak "ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan" is op van hem zeker van toepassing! Hiernaast is hij 1 van onze sterkste fietsers, die er ook niet van gruwt om even iemand op het sleepje te nemen wanneer dit nodig is. Verder zet hij de route vooraf uit en is hij samen met Bert of Jelle de navigator van onze groep.

ERVARING
MTB'er
Navigator
English
Nederlands
Duits