Vooraankondiging SVL trainingsweek(end)

De trainingen zijn gelukkig nu enige tijd weer begonnen en de survival sport vibes waren weer volop aanwezig op de afgesproken 1,5 meter norm.

Dit najaar organiseren we ondanks en misschien wel juist vanwege de huidige maatschappelijke verandering wederom een trainingsweek voor de leden van SVL. Sporten/bewegen is namelijk nog nooit zo belangrijk gevonden en er is geen betere plek om dit te doen dan in de uitgestrekte natuur. We werden zelfs al door vorig deelnemer Krista gevraagd of we dit weer wilden organiseren vanwege het grote succes van afgelopen jaar.

Ook dit jaar zal de week bol staan van:

  • outdoorsporten als trailen, mountainbiken en rots klimmen
  • verkennen van prachtige natuurlijke plekken, uitzichtpunten en routes
  • en als belangrijkste heel veel gezelligheid

Net als vorige edities en net als al onze andere sportvakanties gaan we voor kleine groepen, maximaal 8 personen. We vinden namelijk dat een ieder beter tot zijn recht komt en dat er contact is met alle deelnemers ipv dat er subgroepjes ontstaan. In de huidige situatie is dit een bijkomend geluk, want op pad gaan met kleine groepen in de natuur mag weer (grote groepen nog niet).

In de natuur en tijdens de activiteiten is de 1,5 meter makkelijk te handhaven, mocht dit dat nog steeds een verplichting zijn. Plus voor de kenners onder ons, we gebruiken bij een groep van meer dan 4 personen zowel het grootte als het kleine huisje, zodat je niet met meer dan 2 personen op een kamer zal liggen.

De exacte datum volgt nog, want we wachten even af wat de survivalbond besluit over het wel/niet doorgaan van de wedstrijden. We proberen er namelijk rekening mee te houden dat het niet dubbel gaat vallen met populaire wedstrijden.

Datum en prijs: 6 daagse                          najaar 2020 voor 400 euro

Datum en prijs: lang weekend                 najaar 2020 voor 280 euro

Neem contact met ons op voor meer informatie.

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Previous reading
We gaan weer los!
Next reading
Beweeg en leef – beweegvakantie voor beginnende bewegers