Eerste survival trainingsbaan van Spanje

De eerste echte survival trainingsbaan in Spanje is een feit! Met dank aan een goede vriend hebben we 1 van onze doelen kunnen realiseren. Daarmee hebben we onze passie voor survivalrun in Spanje kunnen toevoegen aan ons vakantie aanbod. Op deze baan kun je alle basistechnieken reeds trainen: van apenhang tot enteren tot de swing over. Ook korte stokjes en vele varianten in materiaal voor de swing overs zijn aanwezig. De basis staat nu en nu gaan we de baan regelmatig uitbreiden!

Op de baan kun je (en ook wij zelf) een leuke training survivalrun in Spanje doen. Deze training gaan we zeker toevoegen in ons aanbod en met name in de outdoorvakantie in Spanje zal het terug komen in het programma.

Verder kun je ook je trainingsweek op maat maken bijvoorbeeld voor je survival vrienden of voor je OCR buddies. Voor beide groepen kunnen we een op maat gemaakt pakket maken wat past bij jouw wensen! En de survival baan zal hier zeker in terugkomen 🙂

Wil je de baan komen testen tijdens 1 van onze vakanties of wil je meer informatie over deze neem dan contact met ons op.

Door corona maatregelen hier in Spanje tijdens de eerste lock down, hebben we de baan tijdelijk moeten afbreken. Zodra de situatie weer normaliseert bouwen we het weer op.

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Previous reading
Fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar
Next reading
Nieuwe folder actieve vakanties in Spanje