UITSTEKEND beoordeling
Gebaseerd op 42 recensies
2023 Dit afgelopen mei liep ik de 10daagse trektocht door de bergen richting Sierra Nevada. Werkelijk weer prachtig en fantastisch. De trektocht was goed georganiseerd, de overnachtingsmogelijkheden prima! De flexibiliteit om een dagje of middagje te kunnen kiezen voor rust is ook erg fijn! Wederom topvakantie! 2020 Afgelopen maart ben ik wederom naar Bert en Grietje in Spanje afgereisd. Weer een heerlijke vakantie gehad! Lekker wandelen, hiken, rotsklimmen, terrasjes pakken. Heerlijk ontspannen! 2019 Afgelopen week heb ik mogen ervaren wat een Vitaliteitsweek bij Van Dam outdoor inhoudt. Het was een fantastische ervaring! We hebben met onze groep van zes personen verschillende activiteiten gedaan zoals mountainbiken, rotsklimmen, hiken, yoga, challenge run en we hebben de cultuur van de stad Ronda opgesnoven. De verschillende activiteiten waren goed voorbereid en werden goed uitgelegd aan de groep. Voorop werd gesteld dat de activiteiten vrij zijn om te doen, geen verplichtingen! Aan het einde van de dag gingen we samen koken met verse producten. En daarna natuurlijk samen eten. Grietje en Bert zijn heel gastvrij en zorgen ervoor dat je je welkom voelt en jezelf kunt zijn. Dit was voor mij erg fijn om mee te maken! Een ervaring die ik niet snel zal vergeten.
Ettie Zijlstra
Ettie Zijlstra
2023-05-31
Perfecte combinatie van professionele, oprechte en lieve begeleiding, gezond eten, yoga en hiken (voor anderen kan dat ook mountainbiken of trail runnen zijn). En dat alles op een prachtige plek omringd door olijfboomgaarden. De batterijen zijn weer helemaal opgeladen!
Marjolein Goos
Marjolein Goos
2023-05-08
Wat een super super leuke trip was dit! Natuur, actief en bere gezellig! Bert en Grietje geven je echt het gevoel dat alles mag en niets moet. Samen eten en koken mag en was voor ons een pluspunt! Dagelijks de dag beginnen met yoga en de dag eindigen met yoga onder de prachtige sterrenhemel. Het huisje is basic en schoon. Het ligt tussen de olijfbomen en heeft een mooie onderhouden tuin! Helemaal opgeladen terug naar Nederland
bernadien bos
bernadien bos
2023-05-08
Wat een fantastisch weekje in de Spaanse voorjaars zon met van Dam outdoor. Geweldig enduro gereden door de Spaanse bergen vanuit het gastvrije huis van Bert, Grietje en Mieke in El Burgo. Mooie afwisselende tochten gemaakt met uitdagende en met relaxte tracks. Super bedankt voor de top organisatie en de gezellige BBQ avondjes. Tot de volgende keer.
Gert Heeren
Gert Heeren
2023-04-29
De accommodatie is mooi gelegen midden tussen de olijfboomgaarden en is het startpunt voor vele leuke outdoor activiteiten. Aanrader!!
Bart Cuppen
Bart Cuppen
2022-11-04
Een geweldige hike trektocht in Andalusië in Spanje; van El Burgo naar Tarifa - het zuidelijkste puntje van het Europese vaste land - gelopen. Daar konden we de Atlantische Oceaan in duiken. Op één punt zagen we zelfs links Gibraltar en rechts Marokko liggen! Heerlijke temperatuur eind mei tussen de 25 en 32 graden (in de schaduw) dus warm genoeg om elke dag af te koelen door te zwemmen in een riviertje, meer of zwembad. Af en toe wat avontuurlijke paden door de bergen, maar 's avonds altijd lekker Spaans gegeten en steeds in prachtige accommodaties overnacht.
Ilse Verdiesen
Ilse Verdiesen
2022-06-05
De vakantie was een perfecte combi van actief en relaxed. Heerlijk! Ondanks het grote verschil in fysieke mogelijkheden, zijn zowel mijn moeder als ik goed aan onze trekken gekomen. Grietje en Bert weten overal wel een mouw aan te passen.
P Smits
P Smits
2022-06-05
Super fijne vakantie gehad bij Van Dam Outdoor! De hele vakantie was vol gepland met leuke en uitdagende outdoor activiteiten. De groep was erg gezellig en de sfeer was heel gemoedelijk en huiselijk. Zeker een aanrader wanneer je van een actieve vakantie houdt!
Lieke Bruil
Lieke Bruil
2022-05-26
Ik was op zoek naar een vakantie waarbij ik een combinatie had van yoga en buitensport en dat is precies wat ik heb gekregen. Grietje was (doordat het een hele kleine groep was) alleen en heeft prachtige hikes uitgezocht, passend bij mijn/ons niveau. Het verblijf is redelijk basic en gelegen in de heuvels tussen de olijvenbomen. Van daaruit konden we tal van mooie tochten maken, onderaan de heuvel lopen al meerdere mooie paden. Het is een vakantie waarbij de gezamenlijkheid voorop staat, dus ook samen koken enzo (bij ons was dit vaak in de haard oven, heel sfeerverhogend). Dit is misschien niet voor iedereen maar het maakt het wel een vakantie die je ook makkelijk alleen kan boeken. Ik was er begin dec en het voelde (overdag) lenteachtig aan en zodra de zon weg was best fris (haard aan!)...kan me voorstellen dat je in de lente en zomer nog tot laat in de avond lekker buiten zit te genieten van het uitzicht.
Esther Wilcke
Esther Wilcke
2021-12-31
Fijne vakantie op maat vanuit een mooie plek. Het programma wordt geheel aangepast aan de mogelijkheden van de gasten. Je verblijft in een fijn huis met een heerlijke haard die in de winter geen luxe is. Overdag schijnt de zon in El Burgo. Ook in de winter. Ideale tijd om er even uit te zijn. De natuur in de Sierra des Nieves is prachtig. Nog redelijk onbekend gebied met heel veel mogelijkheden voor prachtige wandeltochten.
Elise Buiting
Elise Buiting
2021-12-22