Vanwege alle omstandigheden genieten onze MTB's van hun welverdiende rust in Nederland. Tijdens deze dagen van supercompensatie bereiden ze zich voor op de nieuwe uitdaging in januari: de eerste MTB reis Spanje als trektocht door Andalusië.

Want ook wij hebben niet stilgezeten in Nederland en onze eerste 7-daagse MTB trektocht is een feit. (zie link voor meer informatie)

Van 23 t/m 30 januari zal deze eerste MTB reis Spanje als trektocht plaatsvinden waarbij je in 7 dagen van de bergen nabij El Burgo naar de zee bij Tarifa fietst.

Vele hoogtemeters ga je overwinnen en prachtige tracks ga je fietsen. En natuurlijk is er aan het eind van de dag tijd voor een biertje of wijntje om na te genieten van de dag.

Voor meer data en mogelijkheden neem gerust contact met ons op. Want we gaan dit meerdere keren per jaar aanbieden en als je met een kleine groep komt, kun je de datum in overleg met ons zelf bepalen.

Wie durft deze uitdaging met ons aan?

#MTB #vakantie #genieten #trektocht #alternatievevwintersport #sporten #buitenzijn #mooidoelvoor2021

ROUTE

Dag 1: Aankomst en klaarmaken van de fietsen

De dag 1 van deze Trans Andalusie MTB reis Spanje trektocht is de dag van aankomst en klaarmaken en afstellen van de fietsen voor onze trektocht. Wij hebben materiaal om je fiets weer in elkaar te zetten (als je je eigen fiets meeneemt). Of er staat een door jou bestelde fiets voor je klaar. Als je vroeg aankomt kunnen we met de groep al een klein rondje doen rondom onze locatie in El Burgo

Dag 2 t/m 6: Tijdens onze MTB reis Spanje trektocht vertrekken we op dag 2 vanuit El Burgo in de bergen van Sierra de las Nieves en zullen we op dag 6 aan het strand in Tarifa aankomen. 's Avonds vertrekken we met de auto terug naar El Burgo. Hier is de planning van deze dagen beschreven. Wij van Van Dam outdoor passen ons aan u aan. Routes kunnen worden uitgebreid en mocht je geen jus meer in de benen hebben dan brengen we je naar de volgende locatie, zodat je een rustdag hebt om volledig opgeladen weer de route te kunnen vervolgen.

  • afstand per dag: rond de 5 uren en 50 km per dag
  • moeilijkheidsgraad: gevorderd

Dag 7: Tijd om in te pakken en te vertrekken naar Nederland na een heerlijke MTB reis Spanje.

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Previous reading
Beweeg en leef – beweegvakantie voor beginnende bewegers
Next reading
Update omgang met Corona crisis