Laatste nieuws

Hieronder kun je van boven naar beneden het laatste nieuws mbt. corona volgen. We willen een ieder op deze manier zo goed mogelijk op de hoogte houden van de corona maatregelen met betrekking tot het boeken van een actieve vakantie in Spanje bij ons.

februari 2022

Spanje kondigt aan dat ze de corona maatregelen verder gaan versoepelen. Dit betekent dat ook terras en restaurant bezoek ongelimiteerd mogelijk is bijvoorbeeld. Er geldt nog wel altijd dat je een document moet invullen voor binnenkomst en moet zijn gevaccineerd of getest. Wij bieden dus dit gehele voorjaar van maart t/m juni weer meerdere vakanties aan.

december 2021

Wat heerlijk om weer een aantal vakanties te hebben gedraaid. Bij onze blogpagina kun je hier meer informatie over vinden. De maatregelen in Nederland worden weer strenger en daarom hebben wij besloten om voor de winterperiode in Nederland te verblijven. Maar dit voorjaar gaan we weer open.

1 september 2021

We gaan weer los!! Spanje heeft code geel en dit betekent dat er weer gereisd mag worden. We raden al onze gasten aan om wel een annuleringsverzekering af te sluiten. Er is namelijk testverplichting voor het vliegverkeer en wanneer je positief test kun je voor onverwachte extra kosten komen te staan.

29 oktober 2020

Onze hoop om in oktober weer los te kunnen is met de nieuwe maatregelen in rook opgegaan. Daarom hebben we in overleg met alle gasten van oktober/ november en december besloten om hun vakantie niet door te laten gaan. Spanje, maar nu ook Nederland zelf staan nog steeds op "code oranje" en wij vinden niet dat we dan van onze gasten kunnen vragen om toch te gaan vliegen. Nieuwe startdatum van onze reizen zal januari zijn.

1 september 2020

Code oranje is vorige week weer uitgeroepen over geheel Spanje. Dit houdt in dat vanuit Nederland alleen geoorloofd is om noodzakelijk te vliegen van en naar Spanje. En mocht je toch besluiten naar Spanje te gaan dan wordt je naderhand geacht om 10 dagen in quarantaine te gaan in Nederland. Spanje zelf verwelkomt nog wel de Nederlanders btw.

Dit betekent dat wij in overleg met alle gasten die tussen nu en de herfstvakantie (medio oktober) besloten hebben om deze vakanties te annuleren. We hebben zowel telefonisch en via de mail afspraken gemaakt met een ieder die voor alle partijen passend waren. We blijven met hen in contact natuurlijk en staan open voor alle vragen.

We hopen na de herfstvakantie weer los te kunnen.

Als je wilt weten wat de maatregelen zijn die we nemen bij verblijf in onze accommodatie, lees dan hier verder.

29 juli

Zoals al eerder vermeld in een post gaan we begin september weer los met onze actieve vakanties! We willen iedereen de beleving geven die je voor ogen hebt. Daarom hebben we precies voor je uitgezocht wat de verplichtingen zijn tov vakantie tijdens 'corona tijd' in Nederland en Spanje en dit hieronder op een rijtje voor je gezet.

Wij houden onze vakanties midden in de natuur, ver weg van de drukte. Dit is de omgeving waar wij van houden en in deze periode wellicht een extra plus in het boeken van een vakantie tijdens 'corona tijd' binnen Europa.

Er wordt weer volop gevlogen binnen de Schengenlanden. Twijfel dus niet en boek je actieve vakantie midden in de natuur en in de zon voor dit najaar hier. En stel, worst case scenario, je boekt je vakantie nu en je moet je reis om een corona reden annuleren voor dit najaar, dan krijg je van ons een voucher voor een jaar of zelfs je geld terug.

Ouder nieuws vind je onder de kopjes samen staan we sterk, Update omgang met Corona crisis  en  We gaan weer los!

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Previous reading
Fijne Feestdagen
Next reading
Blog