Omgang met Corona crisis

Beste getroffen vakantievierders/ vakantie planners,

In deze tijd van vergaande maatregelen tegen het corona virus zitten wij met onze handen in het haar met de aankomende vakanties van maart/april/mei en juni.

De overheid van Nederland heeft aangekondigd de vluchten naar Spanje je cancelen tot juni. (tot nader besluit). We hopen natuurlijk dat dit besluit nog wordt herzien naar een vroeger datum, wanneer we het virus eerder onder de duim gaan krijgen. Aangezien onze gasten van een vlucht afhankelijk zijn, kunnen onze vakanties in deze periode niet bezocht worden.

Misschien is dit nu niet hetgeen waar je mee bezig bent, maar we willen op deze wijze aan jullie doorgeven dat we meedenken over oplossingen.

De maatregelen hebben voor ons grote financiële gevolgen. Wij hebben de accommodatie namelijk al vastgelegd en weten niet of deze maatregel daadwerkelijk tot juni wordt aangehouden. We willen onze gasten tegemoet komen in het toch nog kunnen vieren van hun welverdiende vakantie bij ons in Spanje. Wij vinden namelijk dat we hen uit ethisch oogpunt iets moeten bieden. En we willen ons niet uit het veld laten slaan hierdoor. Daarom bieden we onze gasten die in deze periode zouden komen de mogelijkheid om hun vakantie te verzetten.

Met hen inmiddels al via de app of de telefoon en per mail contact gehad over deze kwestie.

Ik hoop (wellicht een beetje naïef) dat de crisis snel keert en het vluchtverbod eerder wordt opgeheven. En dat we in de periode hierna weer verder kunnen met wat we zo graag doen: mensen laten genieten van een heerlijke tijd met sport, samen zijn, gezelligheid, gezond eten etc in de prachtige natuur van Andalusie. En omdat samen sterk willen staan in deze "corona" crisis, bieden we je nu 10% korting aan! .specificaties van de korting

met sportieve groet,

Bert en Grietje
Van Dam outdoor

www.vandamoutdoor.nl
info@vandamoutdoor.nl
tel: 06-83231290 / 06-22385487

samen staan we sterk tijdens de Corona crisis

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Previous reading
Samen staan we sterk
Next reading
Fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar