Samen!

Met iets meer zenuwen dan normaal naar Spanje gereisd voor een hiking en yoga wandelvakantie. Ditmaal ging ik namelijk alleen ipv samen met Mieke en Bert. Boodschappen, huurauto, slaapkamer.. check check dubbel check.

Maar bij aankomst van Elise en Esther viel die spanning volledig weg. Wat een relaxte dames, “dit gaat leuke week worden”dacht ik meteen.

En mijn verwachting klopte!! Vele vele km’ers hebben we gehiked of gewandeld 😉 minimaal 20 per dag over uitdagende routes met veel hoogtemeters en met prachtige vergezichten!! Zo spotten we op de Jelle route reebokjes en vele vogels en hoogstwaarschijnlijk hebben we veel klein wild al vroegtijdig weggejaagd met ons geklets 😉 En de perro route, waarop we vrienden werden met een oud mannetje en zijn 2 honden (naja na enige drempels ook met de honden 😉 was relaxter lopen maar met prachtige vergezichten!

De dag startten we rond 8.30 met een yoga les. Hierin had elk zijn eigen kwaliteiten: Esther die zo op haar hoofd ging staan en Elise die in de boot met haar knieën haar neus bijna raakte (we waren best beetje onder de indruk)

De eerste 3 dagen yoga nog buiten in de zon maar ook in Spanje wordt het winter, dus daarna toch lekker voor open haard. Die btw ook heerlijk brandde elke avond, dus er kon weer SAMEN gekookt worden in de oven van de haard. Voor het wandelen hadden we trouwens het perfecte weer!! Hmmm waarom hadden we de korte broek ook alweer niet aan 🤣

We moeten wel weer wat sparen voor nieuwe karma punten, want die opgebruikt bij laten liggen van stokken en telefoon op pauze plek, en hier natuurlijk pas km’ers verder achterkomend, toch terug vinden!!

Esther die maar door bleef gaan, vrienden maakte met een Spaanse heer (kat), ondanks haar gekneusde hielen en Elise die naar eigen zeggen langzaam steeg, maar van geen ophouden wist. Kunnen we 3 personen een groep noemen? Geen idee maar ik vond deze groep geweldig!! Het saamhorigheidsgevoel waar ik zo van hou kwam tijdens de activiteiten, maar ook daarbuiten tijdens het SAMEN koken, de terrasjes enz, steeds naar voren. SAMEN dat is waar we voor staan als bedrijf en het is puur genieten als dit ook zo wordt beleeft bij de gasten!

Dames bedankt voor alles!! En nog veel plezier bij toekomstige wandelvakantie avonturen, wellicht tot een volgende keer

Ps: Foto’s zijn credit aan esther

Ook zin in deze of een andere wandelvakantie in Spanje? check dan onze yoga en hiking pagina of hike trektocht

wandelvakantie "
wandelvakantie in Spanje"
wandelvakantie in Spanje"
wandelvakantie in Spanje"

2 Commentaren

 • Elise Buiting,

  Het was een heerlijke vakantie. Mooie plek, mooie hikes, mooi weer en ook nog iedere dag een uurtje yoga. Aanrader zo in de donkere dagen voor de kerst!

  • Bert en Grietje,

   Dank je Elise, ik vond het ook super weekje!

 • Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Previous reading
  Blog: Sport en ontwikkeling
  Next reading
  Blog; MTB trainingsweek met de KILIBIKERS 14 november