Blog; Outdoorvakantie in Frankrijk

Eenmalig hadden we onze locatie in Spanje verwisseld met Frankrijk. Met een groep van 11 deelnemers hebben we een week lang genoten van vele outdoor activiteiten.

We stonden op de camping van Crux en hier ontstond direct een enorm gevoel van saamhorigheid en ongedwongen gezelligheid. In de ochtend startten we met hen die wilden met een yoga les die we op initiatief van Kim afsloten met een "duik" in het koude beekwater. Naja duik, zo kon je dit bij Kim, Eric, Gabe en Hindrik noemen, wat een bikkels. Ik was een watje wat bibberend tot het eind van de week met mijn buik het water haalde.
Na een gezamenlijk ontbijt gingen we dan richting de outdoor activiteit. Angsten zijn overwonnen in de rivier tijdens het kajakken en hoogtes tijdens de klettersteig. En wat hebben we genoten tijdens de lange hike langs de prachtige 3 bergmeren. Genieten met een hoofdletter G. De laatste activiteit van de week was een MTB clinic gegeven door Bert met aansluitend een mtb tocht. Veel geleerd en men wat is dat fietsen in de bergen zwaar. Afzien en leren en genieten waren nu de sleutelwoorden.

Oja niet te vergeten, de bonte avond. Een spontaan bedacht initiatief van Bert en Sabine. Wat begon als grap werd een daverend succes en zelfs de aanwezige instructeurs van Crux deden spontaan mee.

Al met al een week om nooit te vergeten! Bedankt allen voor jullie inbreng en tot de eerste reünie 🙂

groet,
Grietje, Bert en Mieke
Van Dam outdoor

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Previous reading
Blog; Yoga en hiking (outdoor) 11-09-2021
Next reading
actieve vakantie in Frankrijk