Blog: Nog 200 meter (18 t/m 25 maart)

Een week met een verrassend goede combi van activiteiten en mensen.

John en Bente kwamen samen met Bert enduro motor rijden en Silke, Anneke en An en Ettie kwamen yoga en hiking doen. Grappig feitje was dat er tweemaal een trotse ouder en kind bij waren.

Waar normaliter in maart de zon volop schijnt was het nu het Sahara zand wat de lucht kleurde. Ondanks deze kleine tegenvaller werd volop genoten van de activiteiten maar vooral ook van een momenten er buiten. Een “drupje water en korreltje zand” in de lucht maakten de hikes en ritten soms zeer uitdagend.

Anneke die de keuken bestierde al was het haar eigen en ons steeds verraste met lekkere gerechten. Vader en dochter die zichtbaar genoten van hun reis samen op niet grijpgrage motors. An die zichzelf bleef verbazen over wat ze aankon. (Zelfs mijn 200 meter) Silke die steeds meer grapjes maakte. De spiritualiteit en de lachsalvo’s in het kleine huisje waren aanstekelijk en ik mocht meedoen met een vuur ceremonie, dank hiervoor. Ettie bedankt ook voor je hulp als stille, belangrijke kracht.

Wat hebben we gelachen samen! De groep was super divers en met super veel wederzijds respect. Bedankt allen voor je echtheid en openheid!

#Enduro #hiken #spanje #outdoor #yoga #saharazand #gezelligheid #samen

Meer informatie over deze reizen: Enduro vakantie en Yoga en hike/trailrun vakantie

Enduro Vakantie Zuid Spanje

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Van Dam Outdoor
Average rating:  
 0 reviews

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Previous reading
blog 25 maart t/m 2 april: la combinación perfecta
Next reading
Blog: Sport en ontwikkeling