Survivalrun: Koppelrun Beltrum - genieten en afzien tegelijkertijd

En daar gingen we dan: koppel lang met maatje Sander. Super veel zin in, maar ik keek ook erg op tegen de kou. Dat ging mijn grootste uitdaging wederom worden: warm blijven!

Het eerste deel was met de wind mee, dus ging heerlijk!! En tsja toen mochten we er idd aan geloven km en km ploegen door drek en modder en volgelopen greppels...

Met Sander zijn hulp kwam het water gelukkig niet hoger dan mijn broeksband.. Maar mijn handen en voeten... die had ik geloof ik niet meegenomen, want daar iig geen moment gevoel in gehad.

Ken je dat gevoel dat je denkt op enorme brokken ijs te lopen, en er toch wel echt iets in je schoen moet zitten... en dat dat dan gewoon je eigen voeten zijn... echt bizar.

De hindernissen waren onder normale omstandigheden prima te doen, maar met deze kou en nattigheid zwaar.

Maar we gaan door zeiden we tegen elkaar, zelfs toen Sander met zijn rug het water raakte in de apenhang.

Blijven genieten en blijven lachen dan komen we van zelf bij de finish!

En dat is gelukt!! Nog zingend door het laatste laantje voor het houthakken (want tsja als ze meezingers draaien, moet je natuurlijk daar wel aan mee doen toch) En toen de eindhindernis over.

Na 3.50 uur survivalrun, 22 km, 65 hindernissen en heel heel veel drek/modder en water de bel luidend en daarna door mijn maatjes de hottub in getild. En Bert die daarna klaarstaat met wat fruit en een handdoek - dankbaar!

En dan nu herstellen 🙂

Thanx Sander, ik vond het een topdag!!

#survivalrun #samen #genieten #afzien #dreklopen #koppel #samensporten #vriendschap #sameniszoveelleuker #koudkouderkoudst❄️ @survivalrunbeltrum

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Previous reading
Blog 29 maart t/m 4 april: Enduro familie
Next reading
Blog 4 tm 9 november: yoga en MTB – onthaasting