Blog 29 maart t/m 4 april: Enduro familie

Onze eerste week in Spanje is weer achter ons. Zo’n eerste week, ditmaal een gecombineerde enduro en hike week, is altijd weer even acclimatiseren. Of ten minste dat is het normaliter. Nu met deze groep Belgische endurorijders en hun lieve dames die kwamen yoga en hiken, koste dit wel 10 minuten.

Vanaf het eerste moment ging het als vanzelf! Zelfs de regen van de eerste 2 dagen, waardoor de enduro motor door een ieder werd verruild voor de benenwagen, mocht de pret niet drukken!!

De mooie verhalen van o.a. “bompa” patrick, waarbij je pas na enige tijd wist of het echt was of een grap waren, zorgden voor menig schaterlach.

De goede gesprekken en de lieve, lieve aandacht voor ook onze Mieke was hartverwarmend! Dit is wat je een klik noemt geloof ik. Miekes tekening hangt bij Heidi thuis en met Patricia werd nog armband ruil in België afgesproken.

Maar natuurlijk werd er ook flink motor gereden! Rivierbeddingen, brandtra’s en single trackje hier en daar werden niet gemeden! Enige schade liepen de motoren op, maar ook dit kon het humeur niet verslechteren, want tsja zonder wrijving geen glans. Mark en Patrick gingen nog dagje alleen met Bert flink technisch rijden en ze kwamen steeds allen met glimlach van oor tot oor terug!

Hikend legden de dames btw nog vele km en flink wat hoogtemeters af, en dit smaakt naar meer zeiden Patricia en Heidi. En Kristel verbaasde met name zich zelf dat ze toch maar de bos hike en hike in ronda kon!

Deze periode kon niet beter beginnen!!! Met een oprechte knuffel en dit is een tot ziens en niet een vaarwel namen we afscheid.

Bedankt allen we zien elkaar!

 

Ook interesse in onze enduro vakanties? Klik dan op onderstaande link:

enduro vakantie

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Previous reading
Blog 4 tm 13 april wandel vakantie: van de banen af!
Next reading
Blog 7 jan: Koppelrun survivalrun Beltrum – afzien en genieten