blog 21 t/m 28 oktober: actieve gezinsvakantie – op avontuur

Wat doe je als er een jong actief gezin met hun kids bij je in Spanje komt voor een actieve gezinsvakantie?; OP AVONTUUR!!

Elke ochtend startten we met yoga met zowel de kids als de volwassenen. Soms een beetje extra uitdaging voor moeders, maar tis genieten om te zien hoeveel ze konden!

Spoorzoeken in alle soorten en maten is wat we deden; Geocaching op elke etappe die we namen zorgde voor vele kilometers die we konden overbruggen en zowel de kids als de volwassenen waren dan erg fanatiek 😉

Met pijlen, opdrachten en kaartjes je een weg banend door de olijfboomgaard op zoek naar de koekjes dief!

En ook op het eigen erf werd met mtb, loopfiets en skelter de heuvel bedwongen terwijl de volwassenen aan de rekstok hingen.

Verder gingen we de rotsen in waar de kids heer en meester waren op de via ferrata! En wat een verassing voor heit en mem was het dat de kids allen boven op de berg via de achterkant omhoog waren geklauterd en op de top stonden de wachten bij het eind van hun via ferrata route.

De hoge kloof van de caminito del rey met zijn indrukwekkende grote vogels werd ook bedwongen, en hier hebben we een mooie boodschap achter gelaten op de rotsen 🙂 heit ging vervolgens met elvira en Grietje verder over de rotsen hiken. En samen sloten we de dag af met een zwem partij in het meer van Ardales!

Als echte soldaten liepen we over de vestigingsmuren van oud ronda, ons verstoppend voor naderende vijanden (andere toeristen) en eindigden we als echte overwinnaars na de brug over de kloof bij de ijsco salon!

Ten slotte marshmallows roosterend en zingend en dansend onder de sterrenhemel eindigde deze geweldige week!

Als ik alle avonturen wil beschrijven, kom ik woorden tekort. Thanks familie Aarts, wij hebben echt top week gehad.  Heerlijk zo’n actieve week met alle kids!!

Ps: toch 1 puntje van aandacht; Bert en Dorien lieten wel erg weinig koekjes deeg over om daadwerkelijk nog de kachel in te gaan 🤣

0 Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Previous reading
Blog 28 okt – 6 november: yoga en outdoor; overlapping
Next reading
Blog 9 t/m 13 oktober: enduro therapie